Svůj dům jsem si vždycky představovala, že bude naprosto dokonalý a krásný, a hlavně v něm bude skvělá nálada. Kdo by vlastně nechtěl mít vždycky skvělou náladu, protože domovy jsou od toho, abychom si užili krásné chvíle a prožívali je spolu se všemi lidmi, kteří v něm bydlí, tu krásu, pohodu, klid a mír. Vždycky to ale není možné všechno zajistit, protože nás v životě může potkat něco, co nám třeba vydoluje naše starosti, a i přesto, že jsme doma, nás ty starosti prostě pohlcují. Měli bychom vnímat to okolí kolem sebe a vnímat ten čerstvý vzduch našeho domova, protože domovy jsou od toho, abychom se cítili opravdu skvěle.

Dům

I ty starosti, které nás celý život něčím provází, jsou opravdu velice nadměrné, a měli bychom se snažit je zapomenout a házet víceméně trošku za hlavu. Je jasné, že tohle všechno nám ihned nepůjde, protože se snažíme i přesto, že tolik nepřemýšlíme, ale je potřeba, abychom se snažili vymyslet jiné aktivity, například vaření. Věřte, že když půjdete vařit, tak se vám najednou změní i nálada a trošku zapomenete na své starosti, protože když uvaříte krásný a skvělý oběd vynikající pro vaši rodinu, tak uvidíte, že všichni budou mít radost a zapomenete na ty zlé starosti.

Dům

Sice je jasné, že na ně nezapomenete úplně, ale věřte, že se vám v tu chvíli změní trošku vaše vnímání a myšlení. Vždycky je něco, co se dá najít v tom smyslu, aby se dalo něco v tu chvíli změnit, a věřte, že když půjdete vařit, tak se změní váš pohled na celou situaci. Je úplně jedno, jestli si něco uvaříte nebo dokonce i něco upečete, ale je potřeba hlavně, abyste doma měli svoji radost a hrdost sami na sebe, protože to se přesně od vás očekává. Vždycky se dá najít různá pozice domova, která vám zajistí, abyste změnili své nálady a myšlenky. Myšlenky je potřeba vstřebávat a pořádně vše vždy intenzivně promyslet. 

Author